lauantai 23. helmikuuta 2013

Rauhallinen viikonloppuMoi kaikille ja hyvää viikonloppua! (jota on kyllä odotettu!) Olen viikonlopun ihan kotosalla, en ole tehnyt mitään erikoista. Vähän ulkoillut, lukenut lehtiä ja katsellut telkkaria. Eilen menimme Oonan kanssa kaupungille, kävimme leffassa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Se oli tosi hauska suomalainen komedia. En katso paljoa suomalaisia leffoja, mutta tämä oli ihan katsottava, sai vaan olla ajattelematta mitään ja nauraa hauskoille kohdille. Piristi kummasti rankan viikon jälkeen. Kävimme myös vähän kaupoilla, ei kyllä löydetty oikein mitään, Oona osti yhden paidan. Menimme vielä kiinalaiseen hemmottelemaan itseämme. Otin thaimaalaista kanaa, se on yksi lemppareistani ja Oona valitsi hapanimelä kanaa. Mukava aloitus viikonlopulle tosiaan! Illalla olisi suunnitelmissa katsoa jotain leffaa ja käydä saunassa. Lauantain kohokohta on juuri se, että pääsee saunaan ja sen jälkeen voi käpertyä peiton alle lukemaan lehtiä tai katsomaan elokuvia. 

Maanantaina oli muuten peruskoulun viimeinen hiihtotunti! (jos en ole maininnut vielä) jee! Sai ottaa evästä mukaan jos halusi ja hiihdellä ihan omaan tahtiin.


kiinalaista

Mansikkapirtelöä


Ulkona alkaa muuten olla ihanan keväistä! Saisi jo vähän lämmetä ja aurinko paistaa. Synkkä talvi voisi jäädä jo taakse. Ihanaa meidän ranskan ryhmämme matka Pariisiin lähestyy! Menemme toukokuussa. Alkaa jo matkakuume nousta. Mutta viettäkää kiva viikonloppu ja ottakaa rennosti!

T. VarpuEi kommentteja:

Lähetä kommentti