sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hiihtoloma

Jee viimeinkin alkoi hiihtoloma! Mulla se alkoikin ihan kivasti. Perjantaina olin kaupungilla ja käytiin isän kanssa jääkiekkopelissä. (tosin joukkue,jota kannatamme hävisi) Eilen aamulla oli ihana herätä auringonpaisteeseen  ja lähteä ulos lenkille. Illalla menimme äidin kanssa elokuviin katsomaan suurmusikaali Les Miserables. Se oli älyttömän hyvä, molemmat pidimme kovasti. Menimme vielä maalaisranskalaiseen ravintolaan Fransmanniin herkuttelemaan. Illan kruunasi saunominen ja kotona leffan katselu. Tänään menen mummoni luokse leipomaan.


kanasalaattia


Käykää ihmeessä katsomassa! Leffa on pitkä, mutta se ei tunnu yhtään pitkäveteiseltä. Näyttelijät osaavat laulaa upeasti!

Fransmannin klassikko härkäruukku! Ja oli kyllä törkeän hyvää!

Loman kunniaksi päätimme herkutella oikein kunnolla ja tilasimme jälkkäritkin! Minä päädyin lämpimään suklaakakkuun vaniljajäätelön, vadelmakastikkeen ja salmiakkivaahdon kera. Jännä yhdistelmä tuo salmiakkivaahto ja suklaakakku, mutta hyvää vaahtoa oli.Sitä oli vain vähän liikaa.

Äiti valitsi uunijäätelön


Twilight - Aamunkoi osa 2 (2-disc)
Jes vihdoinkin dvd:nä! Kävin eilen ostamassa:)


En vietäkään koko lomaa kotimaisemissa, vaan Hilla kutsui minut ensi viikon loppupuolella kylään Helsinkiin, joten suuntaan torstaina pääkaupunkiseudulle. Jee vähän vaihtelua! Tämä on ensimmäinen hiihtoloma, kun emme lähde pohjhoiseen, joten tuntui tosi oudolta eilen katsoa autoja, joilla oli suksiboksit katolla ja suuntana Lappi. Mutta tavallaan ihan kiva olla kotonakin ja vähän levätä. Helsinkiin pääseminen tuo vähän säpinää viikkoon. Viettäkää tekin kiva hiihtoloma, jos teillä sattuu loma olemaan:)!


T. Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti