perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kevään ensimakuja

Varpu saapui Helsinkiin ja Hillan residenssiin eilen. Sää oli ihanan aurinkoinen, vaikka tuuli oli kyllä hyytävän kylmä. Menimme heti ensitöiksemme Cafe Caruselliin pizzalle. Saatiinpa ilmaiseksi herkullista suklaamoussekakkuakin, kun meinasi unohtua meidän pizzat kokilta kokonaan. Herkullisia olivat ruoat - pohja on ihanan ohut ja rapea noissa Carusellin lätyissä. :)
Poistumassa residenssistä

Rantaa kohti auringon laskussa

Pizzaa!
Tänään meillä oli auringon jälleen paistaessa (lumikuuron jälkeen) kevättä rinnoissa ja suuntasimme parsatutka päällä Stockmannin Herkkuun. Iloksemme löysimme hyvännäköisiä parsoja ja vieläpä kantishintaan :) Niinpä siis valmistimme iltaruoaksi parsaa, paistettua siikaa ja iki-ihanaa hollandaisekastiketta (tämän ohjeen mukaan teimme). Kylläpä maistui ja tuli oikein keväinen olo! Aloimme jo haaveilla kesästä ja suunnitella meidän suvun kesäjuhlia, joihin meillä onkin aika kunnianhimoinen menu työnalla. Hollandaisekastikkeesta jäi valkuaiset yli ja päätimme tehdä kaapista löytyvistä aineksista vielä jälkkäriksi uunijäätelöä. Hyvin upposi! Tästä on hyvä jatkaa iltaa leffan ja espanjalaisten juustojen kera :)

Parsat paistettiin voissa mustapippurin ja suolan kera.

Koko ateriamme

Uunijäätelö odottaa marenkia - digestivekeksejä, jäätelöä ja mansikkahilloa

Saako maistaa, vaikka ei ole valmista?

"Ain laulain työtäs tee"

Odotustanssi

Maistuis varmaan mullekin!

Tadaa! Valmista!
Viikonloppu on vielä onneksi suurimmaksi osaksi edessä ja paljon kivaa on aikeissa! Päivitämme taas pian lisää. Leipomuksiakin on tarkoitus saada aikaan muun mukavan ohelle!

Iltaa istuvat,
Hilla ja Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti