sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Moikka kaikille!

Taas on ollut pientä postaustaukoa kiireiden ja kokeiden vuoksi. Aina jää postaaminen viikonloppuun.. Mutta ensi viikolla on onneksi vain kaksi koetta ja on pääsiäislomakin niin on enemmän aikaa tehdä postauksia! Olisiko teillä jotain tiettyä postausta jota haluaisitte? Huonepostausta en vieläkään ole saanut aikaiseksi tehtyä,mutta teen sen heti, kun saan huoneeni ihan kuntoon. On vähän jäänyt tämä huoneen sisustusprojekti.

Mutta nyt viikonloppuun! En ole tehnyt mitään kovin erikoista. Perjantaina koulun jälkeen menimme äidin kanssa nopsaan käymään kaupungilla asioilla ja käytiin Torerossa syömässä. Eilen luin kokeisiin ja menin Lotalle yöksi. Meitä oli yhteensä siellä viisi. Ihanaa oli mennä, koska jos olisin ollut kotona ilta olisi luultavasti mennyt vain kokeisiin lukiessa, enkä olisi yhtään rentoutunut. Lotan luona myö juteltiin, kuunneltiin musiikkia, kuvailtiin (mulla unohtui kamera kotiin) saunottiin, syötiin Lotan isän tekemää kiinalaista<3, katsottiin elokuvia, syötiin juustoja ja Lotan tekemää mutapiirakkaa jne. Oli tosi kivaa! Tämä päivä on mennyt yllätys yllätys kokeisiin lukiessa ja ihan vain kotona. Laitan lopuksi sekalaisia kuvia kännykästä. 


Perjantain asu









Olen niin rakastunut tähän essien lakkaan! Sävy on nimeltään mint candy apple. Lakka levittyy ihanan sileästi ja kuivuu nopeasti.


T. Varpu

3 kommenttia:

  1. nättejä kuvia ja oon kuolannu ton saman lakan perään jo jonkun aikaa! pitäs ehkä ostaa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos(:! Juu tuo lakka on aivan ihana, suosittelen ostamaan;)!
      T. Varpu

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista