sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

MatkusteluaMoikka!

Tässä postauksessa kerron Kuopion reissustani sekä Vuokatin leirikoulusta.


Menimme äidin kanssa hiihtolomalla tiistaista keskiviikkoon Kuopioon Rauhalahden kylpylään hemmottelemaan itseämme. Tiistaina saavuimme paikalle joskus viiden aikaan ja lähdimme melkein heti uimaan. Uimme iltaan asti ja kävimme vaihtamassa vaatteet. Suuntasimme Rauhalahden ihanaan ravintolaan syömään. Oli aikamoisia vaikeuksia valita, mitä haluaa ottaa, sillä kaikki ruoka-annokset kuulostivat niin hyviltä! Herkuttelun jälkeen menimme kuuntelemaan, kun ihmiset lauloivat karaokea. Sitten suuntasimme huoneeseemme rentoutumaan leffan parissa. Aamu alkoi ihanasti aamupalalla ja aamu-uinnilla. Käytiin vielä ennen lähtöä hieronnassa. Kun oltiin luovutettu huone menimme Matkukseen ja Ikeaan. En ole ennen käynyt Ikeassa niin oli tosi hienoa päästä sinne:) Mukaan tarttui pussilakanoita sekä ruokatarvikkeita. Matkuksessa ja Ikeassa meillä kuluikin mukavasti koko päivä ja illalla ajeltiin sitten kotiin.

Minä valitsin Parman kinkkuun käärittyä ja pestolla sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla täytettyä broileria, jonka kanssa oli aivan ihanaa sienirisottoa ja punaviinikastiketta.

Äiti valitsi lehtipihvin

Jälkkäriksi minä otin jätskiä.

Äiti otti mustikkakukkoa vaniljakastikkeen kera
Matkuksessa söimme Daddy's favouritessa

kanasalaattia

Lohta uuniperunoiden ja kantarellikastikkeen kera

Matkuksessa oli kahvio, jossa myytiin italialaisia jäätelöitä<3 Olin luokkani kanssa tiistaista perjantaihin Vuokatissa leirikoulussa. Majoituimme urheiluopistolla. Meillä oli aamuisin aina yhteistä ohjelmaa mm. erilaisia pallopelejä, pulkkamäkeä, lumwenveistoa... Sen jälkeen osa porukasta meni laskettelemaan, osa kuntosalille, osa kylpylään jne. Itse en tällä kertaa lasketellut. Iltaisin oli aina makkaranpaistoa, jonne kaikki tulivat. Meilllä oli oikein kiva viikko! Pidettiin tyttöjen kanssa sauna-ja leffailtoja, syötiin ihanaa ruokaa, käytiin lenkillä, kiikuttiin ja muutenkin vaan riehuttiin ja pidettiin hauskaa! En ottanut paljoa kuvia sieltä, mutta tässäpä muutama.
Katsoimme matkalla elokuvaa, tosin kukaan ei oikein jaksanut keskittyä siihen:DMinun ja Kätlinin mökki


Reissu oli ihana, lähtisin kyllä uudestaankin! Onneksi oli viikonloppu edessä, kun tulimme kotiin niin sai vähän levätä.

Tein perjantaina viikonlopun kunniaksi ruisburgereita. Tuli älyttömän hyviä! Ohje on aika samantapainen kuin mikä täältä blogista jo löytyykin. Ohjeen näet tästä
Ihanaa, kun oli tavallaan kaksi viikkoa lomaa! Tosi outoa mennä huomenna kouluun.Mulla alkaakin heti kokeisiin luku. Ensi viikolla olisi kolme koetta ja sitä seuraavalla kaksi. Jippii. Mutta ainakin menen kouluun hyvin levänneenä ja rentoutuneena!

T. Varpu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti