tiistai 12. helmikuuta 2013

Quesadillat

Quesadillat ovat helppoja ja herkullisia. Tein itselleni tässä pari päivää sitten välipalaksi. Niihin voi laittaa täytteeksi vaikka mitä, itse laitoin mitä kaapista sattui löytymään. Unohdin ottaa kuvan, joten en voi näyttää millainen oli lopputulos.


Tässä on ainekset, mitä laitoin omaan quesadillaani:

tuorejuustoa
juustoraastetta (mozzarella, parmesaani,feta-ja briejuusto ovat esim hyviä valintoja)
persiljaa (basilika sopii myös tosi hyvin)
tomaattia
sipulia
tonnikalaa
2 tortillapohjaa

Laita kaikki ainekset toiselle tortillapohjalle, taita toinen puoli päälle ja paina varovasti kiinni. Paista kuivassa paistinpannussa n. 3 min kummaltakin puolelta niin että juusto sulaa. Jaa jokainen quesadilla neljään osaan. Voit tarjota quesadillat esim. salaatin, tomaattisalsan tai guacamolen kanssa.Käykää muuten tsekkaamassa miun ja Hillan omat esittelysivut, jotka julkaistiin pari päivää sitten! Saatte vähän enemmän tietoa meistä:) Näen Hillaa nyt tulevana viikonloppuna, se tulee tänne Joensuuhun mummoni hautajaisiin. Poikkeuksellisesti meillä ei ole kauheasti aikaa kokkailla eikä muutenkaan nähdä kivoissa merkeissä. Mutta on silti ihan kiva, että Hilla tulee.

Minä rupean nyt jatkamaan kokeisiin lukua, niin tsemppiä teillekin jos teillä sattuu kokeita olemaan  ja leipokaahan ahkerasti;)! 


T. Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti