keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Through my phone

Heipsan!


Nyt tulisi pitkästä aikaa kännykällä otettuja kuvia, joita olen tässä muutaman kuukauden aikana räpsinyt. Puhelimeen kertyy yllättävän paljon kuvia ja niitä on kiva katsella aina jälkeen päin. Mitäs te tykkäätte tällaisesta vähän erilaisemmasta postauksesta? Onko teistä kiva katsoa myös kännykkäkuvia?:)


Tämän päivän herkullinen lounas Super Smoothiessa<3! Rakastan noita kasvispyöryköitä! // Äidin kanssa piipahdettiin eilen Matkuksessa ja Ikeassa. Pidettiin pieni breikki jungle juice barissa.  Juotiin tuollaiset ihanat tuorepuristetut mehut! // Eilen ennen takaisin kotiin lähtöä kävimme syömässä amerikkailaistyylisessä ravintolassa. // Selfietime!

Uusi cosmo ja herkullinen aamupala=parhautta!<3 // Soijalatte on vain niin hyvää! // Herkkuiltapala koostui jogurtista, marjoista, hedelmistä ja myslistä. // Vilma nauttii auringosta.

Minun ja Oonan piknikhetken välissä tuli myös kuvailtua. // Ihana Katri!<3 Helsingin reissun kohokohta oli ehdottomasti tämän tytön näkeminen! // Aamupalaa, nams! // Rokin pieni vilvoittelu hetki lenkin ohella.

Päivä starttaa parhaiten käyntiin aamulenkillä! // Leffailtaa parhaiden tyttöjen kanssa<3! // Kesä ja kukkaset! Minne ne lämpimät ilmat katosivat? // Frozen yogurt=no words needed

Toukokuussa kävin siskon kanssa pitkästä aikaa ratsastamassa! // Gaucho on aina yhtä suloinen. // Helsingissä kävimme syömässä sushia Katrin perheen kanssa. // Gaucho näyttää kuolleelta:D

Kesämaisemat ovat niin kauniita! //  Junassa oli vähän tylsää... // Smoothie päräyttää päivän käyntiin! // Mileyn ihana keikka..<3!

Ja viimeisenä tietysti lisää erilaisia ruokakuvia;)!!


Tämmöinen postaus tällä kertaa! Jos tykkäsitte tällaisesta postauksesta niin kommentoikaa ihmeessä. Muutenkin toiveita saa esittää. Minulla on yksi videokin kuvattu teille, saa nähdä milloin kerkeän sitä vähän muokata.. Mutta palaillaan pian!


xoxo Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti