sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ruusuinen juhannus

Moikka!

Oliko teillä mukava juhannus? Itselläni ainakin oli oikein kivaa. Perjantaina Oona tuli meille yöksi. Saimme olla kahdestaan, sillä perheeni lähti Ilomantsiin Hillan ja tätini mökille. Käytiin kuvailemassa, laulettiin Singstaria, syötiin hyvää ruokaa, katsottiin elokuvaa, pyöräiltiin keskiyöllä ja juoruttiin. Sää oli aika viileä, mutta se ei meitä haitannut. Tämä olikin ensimmäinen juhannukseni kotona ja oli toisaalta ihan kivaa vaihtelua. En ole muutenkaan pitänyt sitä itselleni mitenkään kovin tärkeänä juhlana, mutta tällainen rento ilta parhaan kaverin kanssa on ihan parhautta ja tekee siitä erityisen:)
Rakastan juhannusruusuja! Miten ne voivat olla noin kauniita?

Tämä kuva ja muut hyppykuvat mitä otimme Oonan kanssa saavat hymyn huulille. Minulle tulee mieleen se fiilis. Se tunne. Koin vapauden ja ilon tunteita. Se oli ihan mahtavaa!Singstaria oli ihana laulaa pitkästä aikaa. Aluksi kummaltakaan ei meinannut lähteä yhtään ääntä ja meidän äänet kuulostivat ihan järkyttäviltä... Mutta kyllä se siitä sitten lähti sujumaan....:D


Mökkimaisemaisemaa voisin tuijottaa vaikka kuinka kauan. Se luo rauhallisen tunnelman. Laineiden liplatus on aivan ihanaa!Tällaiset mietteet tämän vuoden juhannuksesta! Palaillaan seuraavan postauksen merkeissä.

xoxo Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti