lauantai 14. kesäkuuta 2014

On niin helppoo olla onnellinen

Moikka!

Täällä ollaan jo pikkuhiljaa kotiuduttu Helsingin reissusta, joka oli aivan mahtava! Lauantai-iltana noin kello yhdentoista aikaan olin perillä ja menin suoraan Hillan kämpille nukkumaan. Raskaan pitkän päivän jälkeen uni maistui paremmin kuin hyvin. Sunnuntaina aloitin aamuni perinteisesti juoksulenkillä sekä sis. Delin soijalatella sekä jogurttikimaralla. Nam! (Reissun aikana tuli käytyä useaan otteeseen kyseisessä kahvilassa, sillä siellä kaikki on vaan niin hyvää, tuoretta ja terveellistä!) Maittavan aamiaisen jälkeen olikin aika laittautua ja suunnata kaupungille ihanaa ystävääni tapaamaan! Kiertelimme kaupoissa hetken aikaa, minkä jälkeen suuntasimme cafe esplanadiin salaateille. Aika kului älyttömän nopeasti siinä jutellessa kuulumisia. Syömisen jälkeen kävimme ostamassa minulle Punnitse ja Säästä nimisestä kaupasta luomu cashewpähkinöitä sekä raakapatukoita evääksi illan keikalle. Tosiaan sain siis joululahjaksi lipun Miley Cyruksen keikalle, joka on ollut yksi lempilaulajistani pienestä asti! Jännitys oli suuri ja tunnelma katossa, kun jonotin ystävieni kanssa sisäänpääsyä. Keikka oli kaikenkaikkiaan aivan loistava ja en voi vieläkään uskoa, että näin Mileyn livenä! Päästiin ystävieni kanssa ihan eturiviin ja sain jopa Mileyn vedet naamalleni, kun hän sylkäisi ne yleisöön :D
 Hilla tuli maanantaina takaisin Helsinkiin. Olimme molemmat jotenkin tosi poikki ja illalla teimme nopeasti vain vuohenjuustosalaatit ja löhöttiin sohvalla telkkaria katsellen. Välillä tällainen oleminen onkin parasta! Tiistaina näin taas muutamia kavereitani shoppailun ja lounaan merkeissä. Hillan päästyä töistä suuntasimme Ikeaan katsomaan minun uuteen tulevaan kotiini lakanoita ja muita kivoja juttuja. Eikä me tyhjin käsin sieltä kumpikaan lähdetty;) Illalla teimme aivan taivaallista teriyakilohta, vaikka aluksi odotukset sitä kohtaan eivät olleet kovin suuret. Lisukkeeksi teimme raikasta salaattia pähkinöiden kera. Ihan kuola valuu, kun muistelen tuota lohta!! Keskiviikkona Hillan töiden jälkeen suuntasimme uimastadionille vesijuoksemaan. Oi että, miten ihanaa oli pitkästä aikaa vesijuosta! Sattui vielä niin hyvä kelikin. Uinnin jälkeen menimme nälkäisinä Hillan lähellä sijaitsevaan ravintola Hokuun syömään. Tilasin pääruoaksi yllätys yllätys teriyakilohta, sillä eilinen lohi jäi mieleen kummittelemaan sen herkullisuuden vuoksi.

 Torstaina oli aika pakata kimpsut ja kampsut sekä ottaa suunnaksi Linnanmäki! Menin lintsille ihanien pikkuserkkujeni Katrin ja Merin kanssa. Käytiin testaamassa myös se uusi laite, joka oli todella hyvä!
Illalla tyttöjen treenien jälkeen mentiin vielä japanilaiseen ravintolaan syömään. Siellä oli niin taivaallista sushia! Pakko päästä kyllä toistekin.
Perjantai oli shoppailupäivä sekä otettiin myös vähän kuvia. Lauantaina mentiin sis. Deliin brunssille ja se oli niin ihana! Siellä oli aivan taivaallista banaani-kookospuuroa! Käytiin vielä Ruohonjuuressa sekä muissa kaupoissa. Ostin Ruohonjuuresta vaikka mitä ihanaa. Menen siellä aina ihan hulluksi, kun tutkin niitä purnukoita, erilaisia jauheita, myslejä, pähkinöitä, raakapatukoita....Nam!! Ilta menikin leffaa katsellessa ja juorutessa. Sunnuntai olikin lähtöpäivä. Näin vielä yhtä kaveria ennen rautatieasemalle menoa, mutta sitten oli aika ostaa evästä ja mennä junaan. Reissu oli aivan ihana ja haluan kiittää Hillaa sekä ihania Katria ja Meriä! Love u guys!<3 Heinäkuussa onneksi nähdään taas:)

Otsikko kertookin sen kaikkein tärkeimmän. Olen niin onnellinen, että minulla on näin ihania ystäviä ympärilläni, pääsen kokemaan kaikkea ihanaa heidän kanssaan ja on mahdollisuus päästä aina reissuun. Muutenkin ihana kesä ja ihanat kelit! Ihan täydellistä.


-Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti