tiistai 17. kesäkuuta 2014

Leohousurakkautta

Moi!

Ajattelin laittaa tänne muutamat kuvat eilisestä asusta, joita eilen otettiin äidin kanssa ennen kaupungille lähtöä. Mukavuudenhaluisena halusin laittaa jotain rentoa päälle ja luoda asuun mielenkiintoa jollain yksityiskohdalla. Niimpä päädyin valitsemaan Vero Modasta ostetut leopöksyt, jotka ovat ihanan vilpoista materiaalia ja todella mukavat päällä! Housujen kaveriksi valitsin rentoa teemaa noudattaen Gina Tricosta ostetun löysän pitsitopin, jossa on ihanat nappiyksityiskohdat selässä. Ranteeseen päätyi luottokello ja kaulaan mummoni entinen sydänkoru. Jalkaan vetäisin ballerinat sekä nappasin MK:n laukun mukaan ja niin olin valmis lähtöön:)
toppi Gina Tricot, leohousut Vero Moda, ballerinat H&M, laukku Michael Kors, aurinkolasit Lindex, rannekello Bijou Brigitte, sydänkaulakoru peritty mummolta


Menimme tosiaan äidin kanssa kaupungille katsomaan minulle asuntooni keittiön kaappien ovia. Löysin monet mieluiset ja nyt odotellaan niistä tarjouksia. Illemmalla näin muutamaa kaveriani soijalaten merkeissä ja kävin myös jumpassa.

Tämä päivä on mennyt pääosin sisällä aamulenkkiä lukuun ottamatta. Lämpötila näyttää vain +7 astetta ja vettä sataa kuuroina. Ei tuo ulkona oleminen todellakaan oikein houkuttele. Perinteinen Suomen kesä siis. Illemmalla minulla on kuitenkin kivaa ohjelmaa tiedossa. Näen tänäänkin yhtä kaveriani ja käymme luultavasti myös zumbaamassa.

Nyt lähden tästä välipalan tekoon, joten palaillaan seuraavan postauksen merkeissä!

xoxo Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti