keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

something
Mulle tuli vähän tylsää, joten ajattelin kirjoittaa vielä lyhyesti jotain. Huomenna olisi tarkoitus tehdä taas vaihteeksi remonttihommia. Oikeastaan ollaan tehty koko viikko! Joo eikös mun pitäny olla lomalla..:) no jospa se helpottais heinäkuussa. Lauantaina onneks meen Hillan kanssa sen mökille muutamaksi yöksi rentoutumaan, uimaan, saunomaan ja kokkailemaan. Muokataan kunnolla tätä blogia yhessä ja otetaan paljon kuvia ruuista ja itsestämme myös. Jos teillä lukijoilla( joita toivottavasti tulee paljon) on toiveita tai vinkkejä niin kaikki asialliset toiveet ja vinkit otetaan vastaan mielellään. Ja olisi kiva jos mainostaisitte blogiamme muillekin niin saataisiin paljon lukioita. Mutta palatakseni takaisin aiheeseen niin aiomme huomenna varmaan illalla käydä uudestaan kaupungissa. H&M:llä oli ihana pitsitoppi ja tummansiniset shortsit, jotka haluaisin ostaa ja Kicksissa voisin käydä katsomassa vielä tuotteita. Molemmissa kaupoissa on ale onneksi:) En kauheasti halua tuhlata, koska olen lähdössä Venetsiaan  heinäkuussa Hillan kanssa niin siellä sitten ajattelin törsätä kunnolla, jos löytyisi kaikkea ihanaa<3 

Tässä vielä yksi linkki, jonka Hilla  tänään mulle näytti. (Täällä on paljon kaikkien ihanien herkkujen ohjeita. Kannattaa kurkata)


Muutama kuva vielä:)

 Vappuna kaverin kanssa tehtiin hauskat meikit(:Tämmöset geelit mulla oli kynsissä kuukausi sitten. Nää on miusta jotenki tosi söpöt.


Cupcakesit on aina niiin söpöjä ja hyviä!
Tämmönen valkosuklaa-domino-juustokakku tehtiin Hillan kanssa jouluna. Tuli tosi hyvää, mutta kakku on aika imelä, ettei  pysty kerralla paljoa syömään.

Hilla ja Hillan koira Gaucho ovat kokkailemassa keittiössä:)
 Tässä on miun perusmeikit, joita käytän päivittäin:)
Britney Spearsin hajuvedet ovat niin hyväntuoksuisia!
                             Muita hajuvesiäni


Tästä postauksesta tuli aika sekalainen. Nämä kuvat ovat talvella ja keväällä otettuja.

http://www.youtube.com/watch?v=r_8ydghbGSg   <----- aivan ihana kappale! (Demi Lovato- Skyscraper)
-Varpu-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti