keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

nails and shopping

Sain siskoltani lahjaksi minimanikyyrin ja lakkauksen sisältävän lahjakortin jokin aika sitten ja menin nyt käyttämään sen. Rakastan kynsien lakkailua+ muuta kynsiin liittyvää, joten lahja oli oikein mieluisa.Manikyyriin kuului viilaaminen, kynsien puhdistaminen, kynsinauhojen hoitaminen+ öljyäminen, rasvaus, käsihieronta ja lakkaus. Valitsin väriksi pirteän pinkin. Manikyyrin yhteydessä kaikista tuotteista sai 10% alennuksen, joten käytin sitä hyväksi ja ostin uuden kynsiöljyn, Dependin  lakan, jossa on samassa alus-ja päällyslakka, sekä kynnenvahvistaja, sekä Viva la Divan violetin glitterlakan.


Viva la Diva-lakka oli alennuksessa jo valmiiksi ja maksoi 2,75e
 kynsiöljy maksoi noin 10e
 Dependin Allround-lakka oli 6,50e

Kynnet manikyyrin jälkeen.



Ostin myös elintarvikevärejä kakkuihin  ja cupcakeseihin:) Päädyin sitruunankeltaiseen ja pinkkiin. 4,90e/kpl
Nämä on ostettu Joensuun pikkuisesta puodista, joka on siinä keskustassa R-kioskin vieressä.  Suosittelen käymään jos asut/käyt Joensuussa, sillä se kauppa on niin ihana ja siellä on vaikka mitä leipomistarvikkeita ja kaikkea muuta hauskaa!



 Illalla tein vielä mansikka-halloumisalaattia.
Käytiin päivällä vielä torikahviossa syömässä karjalanpiirakat ja jätskit. Oli niin lämmintä! Ihanaa kun vihdoinkin aurinko vähän paistaa. Illalla käytiin äidin kanssa kesäteatterissa katsomassa Lumikki ja seitsämän kääpiötä. Sitä oli hauska katsoa, koska pari kaveriani oli siinä näyttelemässä. Nyt saunomaan ja katsomaan leffaa.


Voisin tehdä joku päivä postauksen miun kynsilakoista, jossa esittelen ne ja laitan kuvia lakkaamistani kynsistä ym. ym. :)


-Varpu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti