Kana-pekonivartaat
kanafileetä
tomaattipyreetä
balsamicoa
suolaa ja mustapippuria
pekoniviipaleita
suolaa
suolaa
puuvartaita
Sekoita tomaattipyre, tilkka balsamicoa, ripaus suolaa ja mustapippuria.
Voitele seoksella kana, jonka voit joko pilkkoa paloiksi ja isoiksi suikaleiksi.
Pujoita kana puuvartaisiin ja lopuksi kieputa pekonia kanan ympärille. Grillaa tai
paista uunissa.
Seesamkanavartaat
kanafileetä
marinadi:
1 lime
1/2dl soijaa
1 rkl thaimaalaista kalakastiketta
2 rkl rypsiöljyä
mustapippuria
voiteluun:
3/4dl hunajaa
2 rkl soijaa
seesaminsiemeniä
puuvartaita
Laita kana marinoitumaan vähintään tuntia ennen grillausta. Pujoittele puuvartaisiin
ja aloita grillaus. Grillauksen aikana pensselöi hunaja-soija-seesaminsiemensekoituksella.
Älä polta siemeniä, jos grillaat siten, että lihan on lähikosketuksissa liekin kanssa.
Puuvartaita on hyvä liottaa vedessä ainakin 30min ennen grillauksen aloitusta.
Ohjeet ovat muunnelmia sivun
http://www.mtv3.fi/reseptit/haku.shtml?search_field=kanavartaat ohjeista.
Kirjoittanut: Hilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti