lauantai 29. kesäkuuta 2013

Parmankinkkuun käärittyä kanaa

Eräänä iltana mieleni teki jotakin oikein maistuvaa kyytipoikaa salaatille. En ollut syönyt pitkään aikaan kanaa, joten päätin kaivaa kaapista sisällä käytettävän sähkögrillin ja ryhtyä rillaamaan. Lisäksi mieleni teki tomaattia ja mozzarellaa eli tein kanankin sitten välimerelliseen tyyliin :)

Parmankinkkuun käärittyä kanaa

pieniä kanafileitä (leikkaa puoliksi, jos ovat isoja)
paketti ilmakuivattua kinkkua
tomaattipyrettä vajaa puolikas tuubia
loraus balsamicoa
hyppysellinen sokeria
tuoretta salviaa noin 5-6 lehteä
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä

mozzarellaa
tomaattia
salaattia

Sekoita tomaattipyre, balsamico, sokeri, salvia (silputtuna), mustapippuri, suola ja oliiviöljy notkeaksi marinadiksi. Pyörittele kanapalat seoksessa ja rullaa ilmakuivatun kinkun sisään. Pötköt voi alkugrillauksen ajaksi kiinnittää coctail-tikulla. Paista grillissä, kunnes kypsiä ja pinta vähän rapea ja mukavan ruskea. Tarjoile salaatin kanssa. Hyvää ja nopeaa!

Kokkasi: Hilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti