maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 viimeinen postaus!

Hui miten nopeasti tämä vuosi on mennyt! On sattunut ja tapahtunut paljon vuoden 2012 aikana. Itselleni vuosi 2012 ei ollut mitenkään erityisen kiva, mutta oli paljon positiivisiakin hetkiä. Vuoden kohokohtia olivat mm. Venetsian matka Hillan kanssa, Islantiin pääseminen, Helsingin reissut, mökillä oleskelu, uusiin ihmisiin tutustuminen ja tavallaan tämä uusi koti. Huonompia taas ovat esimerkiksi laskevat arvosanat, kauhea stressi, kevään lievä masennus, jatkuva lääkärillä käyminen ym. Toivon, että vuosi 2013 tuo tullessaan ihania hetkiä ja kokemuksia! Minulla on edessä vaikeita päätöksiä (minne haen peruskoulun jälkeen) matkoja (Ranskan matka ja siinä ihanaa on se, että pääsen ulkomaille parhaan kaverini kanssa:D!) Hillan järjestämä viikonloppureissu jonnekin parin viikon päästä. Se on yksi joululahja minulle Hillalta. Mulla on niin paras kummi!;) (saan tietää vasta sitten kun lähetään, että minne olemme menossa.) Kovaa opiskelua ja kaikenlaista tämmöistä. Varsinaisia lupauksia en tee, muttta yritän olla tulevana vuonna positiivisempi ja kehittää itsetuntoani. Katsotaan miten käy:) Haaveena olisi myös ruveta kokoamaan omaa reseptikirjaa. Olen jo vähän aloittanut, mutta olisi kiva saada tehtyä ihan paksu "kirja" tai vihkonen.

Ajattelin nyt lisätä tähän postaukseen kuvia miun joululahjoista. En lisää kaikkia, oikeastaan en ole vieläkään avannut edes kaikkia paketteja:) Mutta tässä on minun lempparit;) Hyvää, ihanaa uutta vuotta kaikille!


Kokkauskirjoja

Tuon Leivonnaisia Herkkusuille en saanut varsinaisesti lahjaksi, mutta ostin sen alennusmyynnistä joululahjarahoilla. Kaverini suositteli sitä:) 

Olen suuri Valehtelevat viettelijät fani ja olin tosi iloinen, että sain nämä kirjat! Myös tuo Rajalla on tosi hyvä. Kiitos äiti näistä!

Olen jo pitkään halunnut tämän Taylor Swiftin hajuveden. Pullo on kaunis ja  tuoksu todella ihana! Äidiltä sain tämän myös.
Kynttilöitä! H&M:n sain Oonalta. Iittalan  sain mummolta.


Söpö pinkki kiharrin Veeralta.


MUUMI DVD! Sain tämän Oonalta. Muumit ovat parhaita;)

Joululakut äidiltä, meikkipussi kummiltani.

Pieni vinkki viikonloppureissusta, mutten vielä kyllä tiedä minne olemme Hillan kanssa menossa..Ehkä jonnekin kylpylään?

Lahjakortti kasvohoitoon tädiltäni


Villasukat mummolta, pörrösukat Oonalta.

Olen ihan koukussa Gossip Girliin! Sain tämän viidennen tuotantokauden isältä.




Siinä olivatkin miun lempparilahjat, sain noiden lisäksi mm. suklaata, lahjakortteja, korviksia, purkkaa, marmeladeja, kalenterin..:)


Tässä vielä ihana mökkimaisema muistona vuodesta 2012


VIELÄ KERRAN IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!


T. Varpu

2 kommenttia:

  1. Moikkeliskoikkelis varpu! Nähään huomenna, mut kirjottelen tänne sulle, koska blogin kommentit jää paremmin mieleen ja positiiviset kommentit on kivoja :D Mutta hienoo että sait ton kirjan ostettuu, se on mun lemppari ;D suklaaherkut on PARHAITA!! Ja ihan näin btw saat lainata mulle noita sun kokkauskirjoja ja tuota ihanuutta mikä pilkisti parin kirjan takaa eli se sininen rajalla(ko?) kirjan kanssa haluun kanssa lainaan. Kiitos ja kumarrus! + tuun jokupäivä kylään, että voin lainata sulta kirjoja! <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!(: Joo olin ihan tosi onnellinen kun huomasin et se kirja oli -50%!:) Ootko kokeillu niitä cookieita onkohan ne hyviä? Aattelin testata tässä joku päivä. Juu tule ihmeessä käymään!Saat ihan mitä kirjoja vaan haluut lainaan:D

      Poista