perjantai 21. joulukuuta 2012

HAASTE

Tää haaste oli Emman ja Alman blogissa.

Ohjeet seuraaville: Jokaisen haastetun täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän.


1. Mitä siulla on nyt päälläs? Lökärit,villasukat, toppi ja neule(: (perus kotivaatteet)
 2. Jos voittaisit lotossa pääpotin, mitä tekisit niillä rahoilla?Matkustaisin maailman ympäri ja ostaisin luksustalon:)
  3. Mikä sai siut kiinnostumaan blogin pitämisestä? Miusta on kiva kirjoittaa ajatuksiani tänne ja tykkään kuvaamisesta. Reseptien keräily ja lisääminen blogiin on myös kivaa. On kiva, että voin pitää blogia kummini kanssa, niin blogiin tulee paljon erityyppisiä postauksia:)
 4. Ikuinen talvi vai ikuinen kesä? Ikuinen kesä ehdottomasti!
 5. Tykkäätkö joulusta? Se on miusta paras juhla! Rakastan joulua<3
 6. Kenen kanssa haluisit olla parhaillaan kahestaan? Oonan tai kummini Hillan<3
 7. Mitä haluisit vuodelta 2013 sellasta, joka ei onnistunu vuonna 2012? Haluaisin luottaa itseeni enemmän.  Haluan stressata vähemmän asioista.
 8. Mainihe yks asia mitä ootat tällä hetkellä? Joulua ja tammikuuta, koska silloin Hilla ja minä lähdemme jonnekin reissuun:)!
 9. Mitä jääkaapista löytyy?Ruokaa! Paljon erilaisia juustoja, jukurttia, maitoa...kaikkee perus.
 10. Voisitko muuttaa ulkomaille asumaan? En pysyvästi, mutta muutamaksi vuodeksi. Esim. Italiaan kesäksi kokkailemaan italiaisia ruokia:)
 11. Monta tuntia nukuit viime yönä? 9

                         
                           miun kysymykset:

1. Mikä oli tämän päivän kohokohta? 2. Mitkä ovat lempivärisi? 3. Jos saisit matkustaa minne tahansa, minne matkustaisit? 4. Ketä ikävöit tällä hetkellä? 5. Lempiruokasi? 6. Mitä toivot joululahjaksi? 7. Mitä meikkipussistasi löytyy? 8. Mitä kokkasit viimeksi? 9. Millainen on mielialasi tällä hetkellä? 10. Mitä uuden vuoden lupauksia aiot tehdä? 11. Keneltä sait viimeksi tekstarin ja mitä siinä lukee?

Mie haastan kaikki tämän blogin lukijat paitsi Emman;) 

  All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey


T. Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti