lauantai 15. maaliskuuta 2014

Välipalavinkkejä

Moikka!
Varoitus tähän alkuun: Jos olet nälkäinen, kannattaa hakea pian jotain syötävää, sillä postaus sisältää herkullisia ruokakuvia! Halusin jakaa teille muutamia aamu-,ilta-ja välipalavinkkejä, joista on tullut minun lemppareitani. Enjoy!
Hedelmiä ja marjoja syön todella paljon. Aamuisin on ihanaa vetää kunnon vitamiinipommi, jotta saa energiaa koko aamupäiväksi.  Kuvassa on mandariinilohkoja sekä maustamatonta jogurttia kera mustikoiden ja banaanin.

Olen muistaakseni monesti hehkuttanut täällä blogissa avokadoleipiä! Ne ovat vain niin parhaita ja helppoja tehdä. Ruisleivän päällä avokadoa ja paprikaa, jotka tekevät leivistä ihanan värikkäitä ja herkullisia!

Avokadoleipien kaverina jogurtti-banaani-mustikkamössöä:D

Smoothiet ovat nopeita valmistaa ja todella maukkaita välipaloja, sekä myös hyvin terveellisiäkin. Itse tykkään tehdä illalla tai aamulla smoothien valmiiksi, jotta voin koulusta tultuani nauttia sen läksyjä tehdessäni. Jos teitä kiinnostaa, voin tehdä erillisen postauksen smoothieista, jossa kerron lempparireseptini! Mutta tämä smoothie sisälsi mustikoita, vadelmia, banaanin, maitoa ja vähän maustamatonta jogurttia. Nam!

Smoothie again! Tässä on banaani, mangokuutioita, maustamatonta jogurttia ja maitoa. 

Olen ihan koukussa ruisleipään. Ruisleipä ja kylmä maito, ai että, miten hyvää! Lauantai-iltaisin tykkään panostaa leipiini ja teen kunnon herkkuleivät! Nämä sisältävät tuorejuustoa, salaattia, kinkkua, juustoa, paprikaa, suolakurkkua ja tavallista kurkkua. Oli kyllä hyvää. Jälkkärinä toimivat mandariinilohkot.

Maustamatonta jogurttia, mustikoita, banaania sekä fitnessin jogurttimuroja.

En pienempänä oikein välittänyt puuroista, mutta nyt olen ihan koukussa niihin! Aamuisin on ihanaa herätä, kun tiedän, että saan valmistaa herkullista puuroa! Kouluaamuina puuro onkin hyvä aamupala, sillä minulla on lounas vasta 12.15, niin aamuisin pitää syödä tukeva aamupala, jotta jaksaa opiskella sinne asti. Puurot ovat myos siitä kivoja, että niihin saa vaihtelevuutta erilaisilla lisukkeilla. Itse tykkään eniten laittaa puuroni joukkoon mustikoita, vadelmia, raejuustoa, omenaa, kiiviä ja banaania. Banaani on mun paras kaveri, niin kuin ootte varmaan huomanneetkin:D

Tämän viikon torstain aamupala: Puuroa banaanin ja mustikoiden kera sekä herkullinen persikkarahka. Kannattaa ehdottomasti maistaa! Oli meinaan hyvää!!

Tässä minun herkkupuuroni salaisuus! Olen yleensä tehnyt puuroni veteen. mutta nyt löysin tällaisen aivan ihanan maidon, mantelimaidon! Tämä tekee puurosta ihanan täyteläistä ja antaa mukavan pähkinäisen maun, muttei liian. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Jos puuronsa tähän maitoon tekee, niin kyllä on leveä hymy ja iloinen mieli puuroa syödessään, on tämä vain niin hyvää! Olen ruvennut käyttämään mantelimaitoa myös smoothieissakin.

Vähän iltapalaa: mandariinia,kiiviä sekä omenaa. Lisäksi vadelmarahkaa.

Maustamatonta rahkaa, kiiviä sekä mustikoita iltapalaksi.


Olen myös viime aikoina testaillut erilaisia raakapatukoita, välipalapatukoita, juomia + muita sellaisia pikkueväitä, mitä voi esimerkiksi kouluun ottaa mukaan. Ajattelin tehdä niistäkin postausta:)


Mutta tässä olisi teille muutama vinkki, kokeilkaa ihmeessä ja pistäkää omia lemppareitanne kommenttiboksiin. Mukavaa lauantai-illlan jatkoa kaikille!


-Varpu

P.S TULIKO NÄLKÄ?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti