sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Hymyä ja aurinkoa

Moikkamoi!

Aivan uskomaton viikko alkaa olla takana! Aurinko on paistanut joka päivä, linnut ovat laulaneet ja on ollut pirteä mieli. Kyllä se kevät nyt vaan tulee. ( Pitää yrittää olla ajattelematta ensi viikolla mahdollisesti tulevaa takatalvea..) Mittari on näyttänyt jotain +10 astetta! Ihan uskomatonta. Se on ollut tietysti kurjaa, ettei koulupäivinä ole päässyt nauttimaan auringosta. Hyvällä tuurilla tosin aurinko on vielä näyttäytynyt koulun jälkeenkin.  Päivä on onneksi jatkunut huomattavasti ja on ihanaa, ettei ole enää pimeä kouluun lähtiessä. En millään malttaisi odottaa kesää! Ajatelkaa sitä ihanaa tunnetta, kun 
saa maata rannalla auringon lämmittäessä selkää tai kun istuu puistonpenkillä syömässä jätskiä.. Can't wait! Myös Nykin matka on koko ajan mielessä. Pitäisi jaksaa vielä muutama kuukausi ahertaa ennen ansaittua lomaa. Koeviikko lähestyy myös uhkaavasti, pitäisi pikkuhiljaa alkaa aukomaan noita kirjoja. Elämä ei kuitenkaan ole ihan ruusuilla tanssimista taaskaan, vaan ensi viikonloppuna olisi  hautajaiset. Äitini täti menehtyi muutama viikko sitten syöpään, joten ikävät juhlat ovat taas tiedossa. Yritän itse kuitenkin pitää positiivista mieltä yllä, sillä minulla on ollut kunnon tsemppi päällä  monen asian suhteen ja itseäni kohtaan, joten en halua mitään negatiivisia ajatuksia pääkoppaani. Päivä kerrallaan! 

Loppuun vielä muutama naamakuva, ruokakuvia sekä yksi ihana söpöliini<3! Kaikki kuvat ovat aika vanhoja, sillä en ole kerennyt hirveästi räpsimään uusia. Kävimme tänään kyllä Veeran kanssa kuvailemassa koiria, mutta niistä laitan niistä  kuvia myöhemmin blogin puolelle, kunhan saan kuvat siirrettyä ensin koneelle. 


Pinaattikeittoa ja vihersalaattia. En tajua, miksi niin monet vihaavat pinaattikeittoa! Se on yksi lemppari kotiruuistani. Niin hyvää!
Pikainen lounas viikolta x. Sisälsi muistaakseni vokkivihanneksia, kantarelleja, salaattia, tomaattia, kurkkua sekä soijakastiketta.


Salaattia, joka sisälsi vähän kaikkea. Muistaakseni ainakin marinoituja sieniä, salaattia, tomaattia, kurkkua, lohitahnaa ja vesimelonia. Keskeytin Vilman päiväunet.Aurinkoisia päiviä kaikille!


-Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti