torstai 6. helmikuuta 2014

Matkumatka Bulevardilla

Serkku ja sen kummi herkuttelivat pitkästä aikaa yhdessä Helsingissä. Makumatka suuntautui tällä kertaa Bulevardille Tomi Björckin Boulevard Social ravintolaan. Kummi on herra Björckin ravintoloita kolunnut tätä kyseistä lukuunottamatta, joten molemmille paikka oli uusi ja odotukset olivat korkealla. Emme pettyneet! Otimme maistelumenun nimeltä Menu Boulevard, joka koostuu seitsemästä ravintolan listaltakin löytyvästä ruokalajista. Kokonaisuus toimi loistavasti ja kukin annos oli koottu makuhermoja kutittelevaksi kokemukseksi. Kuten ravintolan nettisivulla kerrotaan ovat ruoat yhdistelmä Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden Välimeren ympäristön maiden puhtaita, perinteisiä makuja ripauksella kekseliäisyyttä.

LL COOL J (loistava!) ja SOUK`S OF BEIRUT drinkit alkuun. Jälkimmäinen ilman alkoholia.

Härkätartar

Sitruunarisottoa ja merellinen tagini

Paahdettua lohta, vihersimpukoita ja muita herkkuja paprikaliemessä.

Bulguria, hummusta..

Prässättyä ankankoipea ja ankkaa punajuuripyreellä, jogurtilla ja muilla ihanuuksilla.

Bongaatko tästä kuvasta myös kummin? :)
Aivan mahtava makumatka ja mukava ilta! Naamat vehnäsellä ja vatsat juuri sopivasti täynnä suuntasimme kummin residenssiin katsomaan Siskonpetiä ja pohtimaan vielä kielellä viipyileviä makuja. Suosittelemme ehdottomasti!

Olemme nyt myös instagrammissa nimellä serkkujasenkummi eli tervetuloa sinne seuraamaan touhujamme!Tuhannen yön tunnelmissa,
Serkku ja sen kummi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti