lauantai 5. lokakuuta 2013

You can do it!

Heipsan!

Nyt on ensimmäisestä koeviikosta selvitty. Minulla oli fysiikan, enkun, matikan, terveystiedon ja historian kokeet. Ensi viikolla saan tietää tulokset, jännittää vähän:) Odotin, että koeviikko olisi paljon rankempi kuin mitä se oli. Tietysti päivät menivät kokeisiin lukiessa ja loppu viikosta tuntui, ettei millään enää jaksaisi opiskella. Silti löysin päivistä paljon positiivisia asioita, jotka saivat hymyn huulille ja ajatukset hetkeksi pois kokeista.

Nämä kuvat ovat naama ja ruokapainotteisia:)Opiskelua ja kanapastaa
Kokeiden luvun lomassa oli ihanaa välillä mennä ulos haukkaamaan raitista ilmaa ja ajattelemaan muita asioita! Nähdä syksyn positiiviset asiat, kuten kauniit mahtavan väriset lehdet ja raikas, puhdas ilma pienellä tuulella höystettynä. No okei, se tuuli ei aina ole niin kiva:D Kuunnella luonnon ihania ääniä, sekä vetää nenäänsä läheisein leipomon tuoreiden leipien ja pullien aivan ihanaa tuoksua.

Aloittaa päivä hymyilemällä ja toteamalla tee vain parhaasi se riittää. OIemalla rauhallinen, eikä liian stressaantunut(ihme, yleensä stressaan hirveästi:D)

Lämpimät neuleet tuovat hymyn huulille

Pipo päähän ja eikun menoks!


Se tunne kun voi lähteä ilman mitään suurempia pakkeleita naamalla, tukka sotkuisena ja rennolla fiiliksellä!

Ihanissa leopardipöksyissä chillailua<3
Hyvä ruoka, parempi mieli! Näin äitiä muutaman kerran ja käytiin yhdessä syömässä ja vaihtamassa kuulumisia koeviikon aikana:)
vuohenjuustosalaattia

Se ihana tunne, kun olet lukenut koko päivän ja vihdoinkin saa käpertyä peiton alle katselemaan hyviä ohjelmia kera namiskuukkeli iltapalan!
maustamatonta jogurttia, mysliä ja marjoja

avokadoleipiä ja omenalohkoja

Vuohenjuustosalaatti

kanawokkia
Ja se helpottova tunne, ettei ole ainut joka joutuu raatamaan. Kaikki ovat samassa tilanteessa. Ja jos  jotkin kokeet menivät niin sanotusti perseelleen niin ihan sama, anti mennä vaan! Aina on mahdollisuus uusia:) Ei tämä elämä niin vakavaa ole ja pitäähän sitä osata ajatella muutakin kuin koulua:)

Onko joillakin muilla ollut eka koeviikko? Miten teillä on mennyt?:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti