keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Timantit on ikuisia

Moikka!

Syysloma on nyt takana ja täytyy sanoa, että oli todella ihana viikko! Perjantaina koulun jälkeen lähdimme tätini kanssa junalla Helsinkiin. Äitini meni jo aiemmin lentokoneella ja treffattiin sitten perillä. Äitini ja tätini lähtivät maanantaina takaisin ja minä lähdin vasta tiistaina pois. Helsingin reissun aikana tuli nautittua ihanaa ruokaa, näin sukulaisia, tuli ostettua kaikenlaista ihanaa, kävin i love me messuilla ja sain viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Tiiistaina menin junalla Imatralle ja oltiin Imatran kylpylässä äitini ja siskoni kanssa muutama yö. Torstaista sunnuntaihin otin ihan rennosti. Ulkoilin, saunoin, kävin pmmp:n jäähyväiskonsertissa ja näin kavereita. Nyt jaksaa taas vähän ahertaa! Minulla on onneksi helppo jakso, vain 4 ainetta:)Broileria, sienipapupaistosta, jogurttikastiketta ja kasviksia.. Oli meinaan hyvää!

Menimme äitini kanssa syömään Espanjalaiseen Nuevoon Helsingissä. Kaikki oli taivaallista alkuruoista jälkiruokiin!Hotellihuoneessa teinipeilailua


Parasta ruokaa pitkään aikaan! Olimme kummini Hillan kanssa syömässä Hokussa (tai joku sellainen) Ruoka oli älyttömän ihanaa ja tässä kuva alkuruoistamme. Minusta oli muutenkin ihanaa olla pitkästä aikaa Hillan kanssa ja jutella kunnolla syvällisiä. Emme ole nähneet kunnolla ikuisuuksiin ja minulla oli jo ikävä yhteisiä hetkiä. Kiitos Hilla ihanasta illasta, olet rakas!<3

Paras Helsingin ostokseni! Guessin laukku. Olen niin rakastunut!

Gaucho nuuhkimassa taas vaihteeksi katujaTiistana aamulla otin ihan rennosti ja hain lempikahvilastani sis. deli+ cafesta aamupalaa. Nautiskelin kaikessa rauhassa samalla uusinta trendiä lukien. ( Kaikille vinkiksi tuossa kahvilassa on parasta soijalattea!)

Imatralla kävimme äitini kanssa perinteisesti kiinalaisessa hieronnassa. Oli aivan ihanaa! Pitihän se kuva räpsäistä rentouttavan hoidon jälkeen;)!Imatralla ei ole kovinkaan paljon ravintoloita, oikeastaan vaan Rosso ja Martina, joten me kävimme joka ilta Martinassa syömässä. No tuskin haittasi henkilökuntaa;) Joensuun Martinasta ei saa mielestäni kovin kummoista ruokaa, mutta tuolla Imatralla se on oikein hyvää, joten aina siellä käydessämme pitää mennä Martinaan.


Lauantain kruunasi PMMP:n konsertti, johon menin Veeran kanssa. 


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sinä olet myös rakas Varpu! Oli huikean kiva ilta - tule pian uudelleen Helsinkiin!

    VastaaPoista
  2. Pitää miettiä joku viikonloppu, milloin sulla ei ole menoja:)

    VastaaPoista