tiistai 23. huhtikuuta 2013

Auringon paistetta ja sadekuuroja

Heippa pitkästä aikaa!

Miun viikkoihin on kuulunut leipomista, valehtelevien viettelijöiden katsomista, ulkoilua, jäätelön mässäilyä, väsymystä, alakuloisuutta, pieniä valopilkkuja, huonoja kelejä (paitsi nyt paistaa aurinko<3) Siinäpä varmaan olikin tiivistettynä olennaisimmat:)  Ihanaa, kun on ollut pari viikkoa ihan vaan rentoa oleilua, ei kokeita eikä muutenkaan paljoa koulujuttuja. Viime viikolla oli yhden suuremman aineen palautus äikässä, mutta ei sen kummempaa. Nyt sitten pikkuhiljaa alkaa viimeinen rutistus ennen lomia! Viikon päästä meillä on enkun koe ja sitä seuraavalla viikolla alkaa kunnon koeruuhka! Ei pidä viedä ajatella sitä..huoh. Eilen oli koulussa pajapäivä, eli saimme valita pari työpistettä missä halusimme käydä. Minä olin askartelemassa ja katsomassa jotain videoita lasten oikeuksista sekä pelaamassa pelejä. No eipähän tarvinnut istua tunneilla opiskelemassa.
Tämmöset prinsessakynnet Lotta teki minulle pari viikkoa sitten.
Älyttömän hyvä leivontakirja! Tästä kirjasta löytyvät tekemäni juustokakun ja tortanon ohjeet:)

Valehtelevat viettelijät toinen tuotantokausi<3Tein tällaista mustikkajuustokakkua. Oli ihanaa!

Tein viikonloppuna tortanoa, joka on siis italialainen täytetty leipä. Täytteeksi laitoin mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua, basilikaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Jos haluatte reseptin laittakaa kommenttiboxiin kommenttia:) Oli kyllä superhyvää!


Tänään aamulla kun heräsin ajattelin, että oi ihanaa aurinko paistaa ja tulee tosi mahtava päivä! No joo iltapäivällä rupes tuulemaan älyttömän kovaa ja tuli sadekuuroja ja oli ihan pilvistä. Sellaista on ollut iltaan asti. Että tuli todella mahtava päivä! Meidän piha on kokonaan mutavellin peitossa. Mentiin äidin kanssa piipahtamaan kaupungissa ja käytiin kiinalaisessa syömässä pitkästä aikaa! Naminami! Pitäis kotona kokata pitkästä aikaa kiinalaista. Mulle on tullut taas kauhea himo halloumijuustoon, olen muutenkin ihan juustofriikki ja kesällä varsinkin syön melkein joka päivä grillattua halloumia:3 Meillä on kotona avattu jo grillikausi ja ollaan useaan kertaan grillattu halloumia. Kannattaa kokeilla! Esim. salaatteihin sopii todella hyvin. Ilta onkin kulunut ihmetellessä maailman menoa. Olen tyyliin vain istunut sohvalla ja tuijottanut tyhjyyteen:D Äsken tosin katsoin salkkarit (jotka on muuten huonontuneet tosi paljon ainakin miun mielestä) ja nyt ajattelin katsoa vähän valehtelevia viettelijöitä. Mutta tässäpä enimmät höpötykset tällä erää ja palaillaan pian!

T. Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti