neljälle:
2 paprikaa
Täyte:
200g jauhelihaa
1/2 sipuli
1dl keitettyä riisiä
1 herkkukurkku
kesäkurpitsaa (maun mukaan)
1dl ranskankermaa
1/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria
päälle juustoraastetta
Valmistus:
Halkaise pestyt paprikat ja poista siemenet. Paahda täytteeseen jauheliha ja hienonnettu sipuli. Sekoita siihen muut aineet. Täytä paprikat ja ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Tehtiin näitä kotsassa ja olivat todella hyviä! Jos jää täytettä yli kannattaa hyödyntää se seuraavana päivänä esim. munakkaassa.(sopii todella hyvin munakkaan täytteeksi myös!)
mukavia kokkaushetkiä!
T. Varpu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti