Maanantain munakas italialaisittain
3 munaa
mustapippuria
suolaa
kuivattua ruohosipulia
mausteista makkaraa pieninä paloina
tomaatteja
pestoa
parmesania
Paiston ensiksi pannulla pieneksi silppuamani Italiasta tuodon makkaran paloja. Päälle kaadoin munaseoksen ja paistelin pienellä lämmöllä. Päälle laitoin, munakkaan vähän jo hyydyttyä, puolikkaat tomaatit ja pestoa. Lopuksi vielä raastoin parmesania. Söin kera salaatin ja hyvää oli! Nälkä ei ainakaan enää tullut illan aikana tämän pläjäyksen jälkeen. Kelpoa karppiruokaakin tämä on! :)
Tiistain tonnikala-pinaattimunakas
2 munaa
mustapippuria
suolaa
kuivattua ruohosipulia
pinaattia
tonnikalaa
dijonnaisea (Maille)
jalopenoa
Eli valmistus tapahtui samalla tavalla kuin edellisessäkin. Aluksi paistelin silputtua pinaattia, jotta siitä haihtui enin neste. Käytin tuoretta pinaattia tässä. Sitten sekoitin pinaatin munaseokseen ja eikun pannulle. Kun seos on vähän hyytynyt, lisätään päälle tonnikala-dijonnaise -sekoitus. Annetaan paistua hiljalleen haluttuun kypsyyteen. Syödään salaatin ja jalopenon kera - siis esimerkiksi :)
Mielestäni aivan ihana tuote, jos tykkää dijon-sinapista. Sopii täydellisesti tonnikalan kaveriksi. |
Näitä mussutti: Hilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti