lauantai 24. toukokuuta 2014

Elossa ollaan!

Heipsun!

Tulin vain ilmoittamaan ,että ihan elossa ollaan Hillan kanssa, vaikkei meistä nyt blogin puolella ole kuulunutkaan. Tuntuu tyhmältä taas valittaa, että on niin paljon ollut kiireitä taas, mutta niin se vain on! Koeviikko, ihanat helteet sekä kavereiden kanssa hengailu ovat vieneet aikaa, enkä ole kerennyt bloggeria avaamaan. Ja jos totta puhutaan niin niinä harvoina iltoina, kun olisi aikaa ollut, en vain jaksanut tai ei huvittanut.
Blogin ulkoasu tympii ainakin minua tällä hetkellä ja Hillan kanssa puhuttiin juuri, että sitä voisi muuttaa läiaikoina. Ehkä jotain raikkaampaa näin kesän kunniaksi?
Mutta kaverit kuulkaas, viikon päästä alkaa se kauan odotettu kesäloma! Ja se meinaa sitä, että blogille ja kuvailulle on rutkasti enemmän aikaa! Jospa saisin sitä videotakin teille tehtyä, jos kiinnostusta löytyy. Itselleni tuli myös mieleen, että heinäkuussa Nykin reissulla Hillan kanssa voisimme kuvata jonkinlaisen "our day" videon. Kunhan ensin kysyn Hillan mielipidettä. Heitelkää tekin postausideoita kehiin!
Vaikken ole postaillut pitkään aikaan, niin kuvia on tullut otettua silti ihan kiitettävästi, että matskua multa kyllä löytyy! Kunhan vain ehtisin tänne rustailemaan ja niitä teille jakamaan..:) Mutta hei, enää viikko vielä!
Muutamat kännykkäkuvat tähän loppuun vielä!

Viime päivinä olen siis..


Kaivanut värikkäämpiä ja kesäisempiä vaatteita esille! Nuo kukkapöksyt on niin ihanat!<3 Huomatkaa myös, että olen jo ruskettunut vähäsen;)

Nauttinut pitkistä kävelylenkeistä koirien kanssa. Näillä helteillä hiki virtaa, vaikkei menisi edes kovaa.

Syönyt ihania jogurtti-marja-hedelmämössöjä!
Tämä piti sisällään banaanina. mustikoita, macajauhetta, chiasiemeniä, luomumysliä, raakakaakaonibsejä sekä soijajogurttia. Olen siirtynyt kokonaan soijatuotteisiin, sillä tavan maitotuotteet eivät oikein sovi vatsalleni.

Tässä oli muuten samat kuin edellisessä, mutta lisänä vielä mansikoita, kiiviä ja kaneliomenarouhetta.

Tuoreita mansikoita on tullut syötyä ahkerasti!

Tässä suunnilleen samat sörsselit kuin edellisissäkin!

Yhtenä aamuna nautin aamiaiseksi vihersmoothien mansikoiden, appelsiinilohkojen sekä cashewpähkinöiden kera.

Nauttinut mökillä olemisesta! Kävin vihdoin myös kastautumassa, eikä ollut edes kylmää:)

Nauttinut elämästä! Life is so good just now!


Mutta nyt menen aittaan lehtipinon kanssa ja rentoudun hetken lukemalla jotain muuta kuin historian kirjaa.. Tsemppiä kaikille viimeiseen koeviikkoon ja nähdään toivottavasti pian seuraavan postauksen merkeissä! Ja huomenna kannustetaan Suomi voittoon!:)


-Varpu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti