sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Juhlimista ja menetyksiä

Moi!

Pitkästä aikaa minulla oli kiireinen viikonloppu. Perjantaina koulun jälkeen menimme tyttöjen kanssa Rossoon syömään ja juhlimaan miun synttäreitä. Oli niin huippua! Ihanaa, kun kaikki pääsivät paikalle ja tytöt olivat ostaneet ihania lahjoja. Minulla on ollut ikävä kaikkia tyttöjä, etenkin Kätliniä, jota en ollut nähnyt todella pitkään aikaan! Eilen puolestaan päätimme mennä Oonan kanssa leffaan katsomaan Don Jonia, joka osottautui pettymykseksi. Tänään kävimme perinteisesti isänpäivälounaalla perheeni ja tätini kanssa. Ahersin myös enkun aineen parissa ja luin yhteiskuntaoppia. Ainakin yritys oli kova..Vaikka olikin paljon menoja, oli mukava nähdä kavereita pitkästä aikaa.

Myös sen takia olen iloinen, että näin paljon kavereita nimittäin ukkini nukkui pois tämän viikon torstaina. Sai vähän ajatuksia muualle. On jotenkin niin epätodellinen olo. Kuluneen vuoden aikana olen kokenut niin paljon menetyksiä ja olen ollut niin monissa hautajaisissa, että tuntuu jo todella ahdistavalta. Minusta on outoa, ettei minulla ole enää yhtään mummoa tai ukkia. Jotenkin olen aina ajatellut, että totta kai mummot ja ukit näkevät minun ylioppilasjuhlani ja ovat vielä pitkään tukena ja turvana elämän eri vaiheissa. Nyt kun ei ole enää yhtään isovanhempaa tuntuu, että olen pudonnut mustaan aukkoon. Koen oloni jollain lailla turvattomaksi ja tyhjäksi. Isovanhemmat varsinkin toinen mummoistani oli minulle älyttömän tärkeä. Minulla oli hänen kanssaan  vahva side ja sitten kun menettää jonkun älyttömän rakkaan ihmisen sitä tunnetta on mahdotonta kuvailla. Se on sietämätön. Kipu ja tuska puristavat rintaa ja mieli on tyhjä ja synkkä. Kun tämän tunteen kokee monta kertaa vuoden aikana se on aika rankkaa. Toivon, että välillä olisi edessä mukavampia aikoja.


Lopuksi vielä kuvia lahjoista  ja perjantaista.


Iinalta, Lotalta ja Maijulta sain vadelman ja suklaan tuoksuisia vartalotuotteita! Nämä tuoksuvat ihan älyttömän hyville, en ole pitkään aikaan omistanut näin ihanan tuoksuisia tuotteita! Olen ihan innoissani näistä! Kiitos tytöt!

Kätliniltä virolaista suklaata ja rahaa.

Emmalta strawberry cupcake teetä ja kynttilä:)

Alisalta elokuva, joka vaikuttaa hauskalta! (Hauskuutta nyt tarvitaankin)


Kaikki lahjat olivat mieluisia ja vielä kerran iso kiitos tytöille ihanasta illasta!


3 kommenttia: