perjantai 22. marraskuuta 2013

Dear Santa

Moikka!

Joulu alkaa olla jo lähellä ja on aika ruveta miettimään joululahjoja. Minusta on aina paha, kun kysytään mitä haluan lahjaksi niin en juuri sillä hetkellä keksi yhtään mitään. Laitan tähän nyt muutaman toiveen, jotka olisivat minulle mieluisia. Lahjojen saaminen ei nykyisin tunnu enää niin tärkeältä. Muistan, miten pienenä heti kun saatiin paketit käsiin niin tyyliin revittiin paperit vaan nopeasti pois:) Nykyisin minusta on ihanaa avata lahjoja kaikessa rauhassa, arvailla mitä niissä on ja säästää niitä monelle päivälle. Lahjojen saamisen sijasta antaminen on itsestäni kivempaa. Rakastan käydä joululahjaostoksilla! Joskus menee vähän överiksi, kun haalin paljon kaikenlaista. Loppujen lopuksi joulusssa tärkeintä on kuitenkin  yhdessä olo, hyvä ruoka ja se ihana tunnelma:)!












 1. Olen pitkään haaveillut longchampin laukusta! Se on kestävä, tilava ja kivannäköinen! I just love it:) Koululaukkuna toimisi hyvin. Minulla on aina ennen ollut jotain ihan halppislaukkuja ja heti ovat menneet rikki. Tämä tosin ei ole edes pahan hintainen, Taitaa silti jäädä vain haaveeksi.

2.  Guessin kultainen kello. Olen niin pitkään halunnut kultaista kelloa, jossa on timantteja. Guessin valikoimissa oli ainakin todella ihania malleja. Kellosta on muutenkin tullut minulle välttämätön. Ilman rannekelloa on alaston olo.

3. Kirjoja haluaisin vaikka kuinka paljon! Voisin luetella niitä vaikka millä mitalla. Luin äskettäin Lauren Conradin L.A Candyn ja nämä ovat sen jatko-osia. Jäin todella koukkuun, mutta en ole nähnyt kirjakaupassa näitä kirjoja suomen kielisinä, vaikka niitä on julkaistu suomeksi:(

4. Lahjakortti on aina hyvä lahja! Esimerkiksi Vilan, Vero Modan, Cubuksen tai Suomalaisen Kirjakaupan lahjakortti olisi mieluinen.

5. Ripsienpidennykset! Ne olisivat niin kätevät aamulla, ettei tarvisi ripsarin kanssa tapella. Muutenkin ne antaisivat aivan eri ilmeen:)

6. Hierontalahjakortti! Hieronnat ovat aivan ihania! Minulla on aina paikat ihan jumissa niin tekisi kyllä hyvää päästä hierontaan.


Tässä on minun muutama toiveeni:) Mitä te toivotte joululahjaksi?

Joulu on niin parasta aikaa ja se odottaminen vasta ihanaa onkin! Joululaulujen kuunteleminen, korttien askarteleminen, glögin juominen takkatulen ääressä, piparien tuoksu, hyvä ruoka, ihanat lastenohjelmat, joulukuusi.....Niin parasta!


T.Varpu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti